Igangværende Lektion
Kursus indhold

Øvelse: Elsk dine drager

I introduktionen til Et kursus I mirakler, står der følgende;

“The Course does not aim at teaching the meaning of Love, for that is beyond what can be taught. It does aim, however, at removing the blocks to the awareness of Love’s presence, which is your natural inheritance.” 

Vi ser her på, hvordan vores drager og frygt er udtryk for disse blokeringer.

I den kommende tid, begynd at lægge mærke til dine drager. De kan vise sig som frygt, ting du afholder dig fra at gøre og sige, være. De kan være domme, - de kan skule sig i værdier, normer og holdninger eller de kan gemme sig i kulturelle overbevisninger.

Skriv dem gerne ned og gå i dialog med dem. Lyt til dem. Vi får dem aldrig til at slippe deres tag i os ved at ignorere dem eller forsøge at bekæmpe dem. Deres stemme må høres. Jeg havde for nyligt en samtale med en nær veninde, der mærkede en drage, som ikke ville lade hende være fri, spontan, let. Da vi begyndte at lytte til den i stedet for at diskutere med den, viste det sig, at den forsøgte at beskytte hende mod at miste sig selv og den havde brug for at hun virkeligt blev hjemme i sig selv. Det kan føles uendeligt skræmmende at møde vores drager – jeg ved det om nogen. Jeg er i og har, i denne tid, været i dialog med alle mine drager, al min frygt, men jeg ved også, at det virker, hvilket jeg er taknemmelig for nu, hvor det har været så utroligt intenst.

Mød dine drager fra det dybe uendelige sted indeni dig, som ikke kan trues eller udslettes af noget.

Og hvis du får lyst til at lytte til mit take på lidt musik til typen her:

LYT PÅ SPOTIFY


God fornøjelse.

Kærligst Kisser

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!