Medlemmer

Amanda Rico Abildskov

Om Amanda

Jeg hedder Amanda Rico Abildskov.
Rico er mit spanske efternavn fra min far, som fortsat bor i Spanien og Abildskov er fra min mor som er dansk. Jeg taler begge sprog flydende. Jeg er desuden 36 år gammel, single og har ingen børn (endnu).

Min første uddannelse jeg tog var: Rejseguide.
Med denne uddannelse fik jeg mulighed for at se en masse af verdenen, og i de år jeg arbejdede som guide, lærte jeg en masse omkring mig selv, andre lande og kulturer, hvordan jeg håndterer diverse uventede krisesituationer, hvordan jeg yder en god service, jeg lærte hvordan jeg kommunikerer på flere sprog, om salg, turisme og rejsebranchen med videre.

Herefter uddannede jeg mig: Folkeskolelærer.
Denne uddannelse har givet mig et hav af muligheder og selve bachelorforløbet var en utrolig spændende periode for mig. Jeg skrev i psykologi og billedkunstfaget og havde fokus på positiv psykologi i min opgave (fremfor klinisk psykologi), hvilket min underviser havde stor modstander på. Jeg var grebet af at lære og vide mere indenfor emnerne som vedrører positiv psykologi, fokus på mindset, vigtigheden i at turde komme ud af sin comfort zone osv,. Så det var efterfølgende nogle emner som jeg valgte at inddrage i min undervisning med børnene. I disse år opdagede jeg, hvor meget det betød for mig at være sammen med andre mennesker, at bidrage positivt i fællesskaber, at brænde for at gøre børn og unge til gode medborgere og elskede at jeg kunne dele ud af mine erfaringer.

Jeg uddannede mig desuden også som: Svømmelærer, med speciale indenfor babysvømning. - Igen var jeg drevet af at undervise og at kunne bidrage med at gøre en forskel. Det var en fantastisk følelse at fejre eleverne succeser, når det endelig lykkedes dem at overvinde deres vandskræk, eller knække koden til den rigtige svømmefærdighed osv. Jeg opdagede generelt hvor entusiastisk og engagerede jeg var hver gang jeg underviste og hvor god en motivator og “ledestjerne” jeg var for andre.

Mit arbejde og liv lige nu: Jeg arbejder lige nu som rejseleder for unge mennesker, som har valgt at kombinere grupperejser med højskoleophold i udlandet og er ansat hos “Dansk Studiecenter”. I dette arbejde får jeg opfyldt utrolig mange af de ting, som jeg elsker at lave og har værdi på, som fx at opleve verden, få en masse nye oplevelser, at befinde mig mere udendørs end indenfor, at være en del af et fællesskab, gøre en forskel, teambuilding, faciliterer og organiserer, giver highfives og peptalks, inspirerer, hjælper, hygger, lytter, igangsætter, er kreativ og meget meget mere. Jeg stortrives i opgaven og med ansvaret. Med dette arbejde medfølger der også uventede lange rejsedage, mange timer i bus og fly, der kan opstå uforudsete hændelser, store udfordrende opgaver, hvor der skal tages hurtige beslutninger. Der kan opstå kriser, hvor der skal ydes psykisk førstehjælp, dage hvor jeg skal være klar til at trøste og yde ekstra stor omsorg, kunne give advarsler når retningslinjer ikke overholdes og sætte tydelige grænser osv.

Lige nu i skrivende stund (maj 2023) befinder jeg mig i New Zealand og jeg rejser til Australien om nogle dage sammen med mit hold. Herefter tager vi til Bali og runder rejsen af på Gili øerne. - Jeg er i Danmark midt fra juni til midt oktober 2023 og i disse måneder er jeg arbejdsløs og lige nu ved jeg faktisk ikke hvad disse måneder bringer. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at jeg vil fokusere på min coachuddannelse, som jeg glæder mig vildt til og så skal jeg med på retreatet hos Chalotte i september i Spanien.

Badges

Indlæg og kommentarer

Ingen indlæg eller kommentarer endnu.