Medlemmer

Helena Henriete Lemonidis

Om Helena Henriete

Jeg står i front for Create Cph.

Jeg har 15 års erfaring med projektledelse, strategi, branding, marketing og æstetisk indretning. Senest som General Manager hos Sofia Manning ApS. Inden da som Brand Manager hos 21-5 A/S og General Manager hos hotelkæden Cabinn A/S. Alle steder stod jeg for den grundlæggende brandDNA, ledelsen og rebranding af virksomhederne.

Min tilgang til arbejdet bygger på solid erfaring, men også en stærk intuition. Min særlige evne til at læse mennesker og deres behov gør, at de mennesker, som jeg arbejder med, føler sig set og hørt i en grad, så de trygt overlader mig ansvaret for det, jeg er bedst til; At finde frem til virksomhedens DNA og skabe visuel sammenhæng mellem DNA og den måde, virksomheden og dens produkter bliver opfattet af andre.

Mit eget DNA består ikke mindst af en stor ansvarsbevidsthed. Grundighed og ordentlighed er mine kerneværdier. Jeg er desuden ydmyg af natur og har brugt hele mit arbejdsliv på at spille andre stærke. For det er det, der gør mig glad og skaber mening.

Samtidig er jeg fuld af livsglæde og passion og lægger vægt på at skabe både begejstring og engagement omkring mig. Men jeg står aldrig i vejen for opgaven. Jeg spørger og lytter for at forstå, ikke for at bestemme. Det vigtigste er, at kunden føler ejerskab og stolthed over det færdige resultat.

Jeg står absolut ikke alene i Create Cph. Som kunde er det kun mig, du taler med for at sikre ro og kontinuitet, men bag mig står nogle af de dygtigste og passionerede folk på hver deres felt.


Badges

Indlæg og kommentarer

Ingen indlæg eller kommentarer endnu.