Medlemmer

Mette Øster

Om Mette

Jeg er 49 år og mor til en datter på 10 år

Jeg har især de sidste 10 år være udsat for ekstrem pres og livsændringer: skilsmisse, mit datters og min egen alvorlige sygdomme, psykisk syg mor, flytninger, flere dødsfald i nær familie, konflikt med søster, ex-mand, ex familie, uheldige valg af partnere, dårlige chefer, adskillige fyringsrunder. 

Senest mistede jeg mit job for 1 år siden samtidig med konstatering af celleforandringer flere steder i kroppen og et brækket ben. 

Jeg føler hele mit liv har været én stor kamp og sådan kan og vil jeg ikke leve mere. Jeg har fysiske og psykiske symptomer på stress og er jobsøgende med det press det fører med sig. 

Jeg har deltaget på de 8 ugers intro kursus og i foråret 2017 i Mindfulness Practitioner og allerede lært så meget man har brug for at få det repeteret igen og igen. Jeg skulle tage mig sammen for ikke at tude til undervisningen for det gav genklang dybt inde i mig. Som et kæmpe isbjerg der rumler og langsomt tør op men også frustration og utålmodighed :-)

Jeg er klar over at det kræver en lang indsats og masser af disciplin at komme hjem til mig selv, men jeg er sikker på det nok skal lykkes især med Floras hjælp og dette forum. Jeg føler at dette er den eneste vej ikke blot for at komme ud af min stress men også for at få det liv med ro og glæde jeg ønsker for mig og min datter. Hver eneste video, blog, mail fra Flora suuuuger jeg til mig :-). Bare at lytte til Floras stemme og se hendes videoer giver mig en ro, kærlighed og håb. 

Jeg er åben og modtagelig for det der måtte komme (også det ubehagelige) og er endelig klar til at priorietere mig selv og glæder mig til rejsen sammen med jer og Flora :-)

Badges

Indlæg og kommentarer

Ingen indlæg eller kommentarer endnu.