Medlemmer

Annabella Al-Nafusi

Om Annabella

Hej, jeg hedder Annabella Al-Nafusi
Jeg er her for at hjælpe mennesker til selv-opdagelser med Enneagrammet. Det vidste jeg fra første øjeblik, jeg mødte dette enestående værktøj i 2001. Det ramte noget dybt i mig, da jeg med Enneagrammets simplicitet og fordybelse fik åbnet døre til mig selv, som jeg aldrig selv havde set - uagtet at andre havde påpeget dem hele mit liv.
Pludselig kunne jeg se andre mennesker mere gavmildt og åbent, for jeg forstod mere om, hvordan vi er forskellige. Min første indskydelse var, efter at jeg havde sundet mig over alle mine skyggesider, at dette skulle jeg gøre tilgængeligt for børn. Mit fokus har indtil nu været på de voksne; på dem, der skal forstå og elske børn.
Min tiltro til hvad denne menneskeforståelse kan gøre for de næste generationer er dét, der driver mig. 

Enneagrammet giver os ydmyghed; Hvis vi er nysgerrige på hinanden, kan vi lære så meget mere om andre og om os selv, end ved blot at gentage vores sædvanlige floskler om, hvem vi er og hvem de andre er.
Lad os i stedet hjælpe hinanden til at blive den bedste udgave af os selv. Lad os i stedet finde ind til hinanden og forstå hinanden.

Når jeg møder andre, som har fået sit liv forandret med Enneagrammet, oplever jeg straks en slags sammenhørighed, for vi behøver ikke forklare ret meget, for at vide hvad vi taler om, og vi behøver slet ikke skjule og dække over vores fejl og mangler. De er åbenbare, og de er velkomne - faktisk er de bare lidt sjove.
Og sådan ønsker jeg, at vi bliver sat fri. Og sådan ønsker jeg, at forældre og pædagoger vil forstå deres børn. Det sker alt for tit at voksne bebrejder børn det, der ligger i deres blinde vinkel, og den kritik kan lægge sig i os som en dyb uretfærdighed, fremmedgørelse og ensomhed.
Med Enneagrammet gives vi et sprog for, hvad det er, vi i virkeligheden prøver på, når vi dummer os, og et sprog for vores særlige længsler og håb.
Dette er en gave, alle kan nyde godt af.
Jeg har en søn med kognitive vanskeligheder, som på trods af det, tør være stolt og tryg i verden, bl.a. fordi hans Enneagramtype-ego, er beroliget dagligt: vi kan noget forskelligt, og der er brug for os alle sammen! Og Enneagrammet er et godt redskab til at hjælpe på vej. 

Badges

Indlæg og kommentarer

Ingen indlæg eller kommentarer endnu.