Medlemmer

Maria Mygind Christensen

Om Maria

Hej :-)

Jeg hedder Maria. Jeg er 36 år gammel, lykkeligt gift med Thomas og mor til dejlige Laura og Magnus på 3 og 7 år.

Jeg er en heldig kvinde med et priviligeret liv som jeg elsker. Min udfordring er i mig og den måde jeg har været overfor mig selv på indtil nu. Minus selvkærlighed og egenomsorg. Jeg har totalt forsømt mig selv i mere end 3 år nu (efter at jeg fik min datter) og det kan både mærkes og ses.

Jeg har overskredet mine egne grænser voldsomt, taget psykisk tunge ting på mig, rummet ALT for meget og hele tiden gjort "mine vinger" større og større. Hvorfor? For i min voldsomme stress gav det mig en følelse af at være behøvet og elsket. Og det havde og har jeg virkelig brug for! Saboterer virkelig mig selv :-(

Jeg føler, at jeg allerede har taget nogle bitte små skridt i den rigtige retning og Detox dig smuk føles som det helt rigtige sted at fortsætte og komme i dybden.

Jeg er her for at ændre mit liv. Har tidligere detoxet og ved at det er en fantastisk process for mig! Har taget tilløb SÅÅÅÅ længe men nu er jeg klar :-)

Jeg håber at jeg med processen giver mig, mig selv tilbage. At jeg slipper min store, tunge krop og alle giftstofferne i den, så jeg kan mærke MIG og få mig selv igen.

Glæder mig til at møde jer alle og til at starte på vores spændende rejse sammen :-)

Knus Maria  

Badges

Indlæg og kommentarer

Ingen indlæg eller kommentarer endnu.