Medlemmer

Lykke Holden

Om Lykke

Jeg hedder Lykke, jeg er 35 år gammel. Jeg bor i Høm, nær Ribe, sammen med min kæreste, Mark, gennem 11 år og vores 2 børn. Elias på 6 år og Sia på 1 år. Jeg er også bonusmor til min kærestes store pige, Silje, på 13 år. 

Jeg har haft et turbulent liv, der har indeholdt skilsmisse (mine forældre) og et dårligt forhold til dem begge, 2 kræftsygdomme fra jeg var 18-20 år, store følelser omkring formodet barnløshed, hektisk arbejdsliv som selvstændig restauratør og samliv med en mand med stress og depression igennem det meste af vores tid sammen. 

Jeg står nu, med en dejlig familie, fået et godt forhold til mine forældre, er rask på 15 år fra mine kræftsygdomme, fået 2 dejlige børn naturligt, stoppet karriere som restauratør, og en mand i bedring.

Dog har det hele sat sine spor, og jeg har glemt at lytte til mig selv og mine drømme. Måske endda stadig ikke lært at drømme efter mine sygdomme. Jeg har svært ved at fungere og finde overskud, og det hele har i længe hobet sig op. Jeg blev ledig under min barsel, og i juli måtte jeg sygemelde mig fra jobmøllen, da jeg intet kunne overskue. Jeg har ventet på et tegn siden, og pludselig poppede Krista op på min instagram, og jeg tilmeldte mig hendes webinar, og sprang ud i masterclass forløbet. 

Jeg glæder mig til at give den en skalle, og er mega motiveret !

Badges

Indlæg og kommentarer

Ingen indlæg eller kommentarer endnu.