Medlemmer

mette mercedes schøsler

Om mette mercedes

Jeg er 35 år, mor og hustru og netop blevet den lykkelige ejer af et stort hus i Ry mellem Silkeborg og Skanderborg. Har boet midt i Kbh. de sidste mange år, så er ved at finde mig til rette mellem regnorme og fuglefløjt.

Jeg er uddannet bibliotekar, men har ikke arbejdet med dette de sidste par år, da jeg stadig ikke ved hvad jeg RIGTIG skal være når jeg bliver stor…

Jeg interesserer mig meget for kroppen, mad og sundhed og har mange gange overvejet om det ikke er denne retning mit arbejdsliv skal gå. Startede på fysioterapeutuddannelsen, men blev afbrudt af barsel, flytning og uheldige omstændigheder, så det blev jeg ikke færdig med.

Privat elsker jeg at rejse! Det er desværre ikke blevet til så meget efter min søn kom til verden for to år siden, men det skal der helt sikkert rettes op på! Har været i mange af europas storbyer, men elsker også at leje en bil og køre ud i det blå og se hvad der sker (hvilket engang førte til et ophold på et kroatisk nudisthotel, men det er en helt anden historie…) ;-)

Nu skal jeg have mere passion i mit liv (især arbejds-) og glæder mig til dette spændende forløb!

Badges

Indlæg og kommentarer

Ingen indlæg eller kommentarer endnu.