Medlemmer

Pia Hansen

Om Pia

Hos Sundhed & Sammenhænge skabes bevidsthed på alle planer. Gennem mange års erfaring med mit arbejde med mennesker, og med egen klinik de seneste 7 år, er der skabt en solid base af erfaring, læring, metoder til forandring, værktøjer der gives videre, hjælp til selvhjælp der hurtigt og effektivt skaber et nyt afsæt med ansvar for eget liv.  

Jeg har en særlig, kærlig og stærk tro på, at vi som mennesker, altid gør det bedste vi kan, i bestræbelsen på at skabe vores eget liv, egen lykke og veje. Gennem et levet liv, skaber vi erfaring og læring, og vi samler op undervejs.

Min styrke ligger i  mit eget levet liv, hvor jeg har trådt mange veje med dets udfordringer. Jeg har opbygget modet til at tage ansvar for handlinger og konsekvens. Gennem den opbyggede læring og erfaring, og mit holistisk menneskesyn, som arbejdsleder og selvstændig, står jeg klar til at guide dig i tillid og tro på dig som det menneske du er.

Fysiske - Psykiske - Sjælelige udfordringer, kan du tage beslutning om at skabe forandring for dig i dag og ændre dit NU.

Det er DIT liv – DU bestemmer.

Få skabt forandring i kroppens tilstand gennem høj bevidsthed på alle planer.  Ved at højne din energi og bevidsthed, skaber du nye resultater og sammenhæng mellem dit hjertes ønsker og din hjernes vid.

Kontakt mig for en snak om hvor du og din/dine udfordringer befinder sig, og hvad du bedst kan gøre for dig.

Badges

Indlæg og kommentarer

Ingen indlæg eller kommentarer endnu.