Soultalk Circle Walk of Joy - genfind din livsglæde

En af menneskers 5 største fortrydelser, når de skal dø, er at de ikke tillod sig at være glade. Når livet løber ud, ser vi at vi kunne have været glade, men ikke tillod det.

Glæde har et halv-dårligt ry i selvudvikling - som noget overfladisk, men min erfaring er, at arbejde med glæde er dybt og vigtigt og noget, der kræver at vi er villige til at se på alle de måder, hvorpå, vi fratager os selv glæde. Der kan være dele af vores personlighed som er bange for glæde. Kan man både være i kontrol og være glad fx.? Være over-opmærksom på at passe ind eller please? Knokle for at være en succes? Og hvad har du set i din barndom? Hvor glad måtte man være? Hvor glade var dine forældre? Hvor meget glæde er for godt til at være sandt og bliver vi straffet efter...?

Jeg glæder mig til rejsen sammen ind i glæde. 

Få adgang til alle 21 inspirationer ved at abonnere på min medlemsklub Soultalk Circle for under 5 kr. om dagen. Du får adgang til alt indhold i klubben fra den startede i marts 2021 og de næste 12 måneder frem, og betaler kun 147 pr. måned for alt indholdet du kan se i topmenuen.

Køb adgang her


Glæde og Livskraft - inspiration 3

I dette modul sætter vi fokus på nydelse, sanselighed og livsglæde. Vi genopdager nydelse og sanseligheden i dig.

25.april
Dagens inspiration 3

Musik